Jesteśmy w trakcie urządzania, mamy nadzieję wprowadzić się od listopada, liczymy że znajdzie się fajny sąsiad który pożyczy szklankę cukru od czasu do czasu lub spotka się na przy
Mieszkanko w bloku 4A p. IV
No ja Ci porzycze, do mnie bedzie blizej jedno pierto nizej i meczyk jakis tez lubie od czasu do czasu przy piwku ogarnac. Ale dopiero od lutego jak dobrze pojdzie, bo w styczniu wjezdzam z ekipa ( mam nadzieje)
apropo lepszego mieszkania, ostatnio byliśmy z żoną zobaczyć jak idzie praca naszej ekipie, co powiecie na temat wyprowadzania psów na terenie naszego osiedla widzieliśmy 2 psy biegające po naszym osiedlu z opiekunami. Myśle że trzeba będzie coś z tym zrobić. Nie to że nie lubimy zwierząt oboje z żoną kochamy zwieerzaki. Sądzę że właściciele czworonogów powinni je spuszczać ze smyczy dopiero jak wyjdą poza nasze zielone tereny. Pisze o tym ponieważ obecnie gdzie mieszkamy nie można wejśc na trawnik ponieważ jest cały usłany minami, a sprzątać po swoich pupilach jakoś nikt nie chce. Chętnie posłuchamy co mają do powiedzenia właściciele psiaków.
Witam,
pewnie jednym z tych psów jest nasz mogę Cię zapewnić, że nigdy nie jest sam na spacerze i nawet jeśli bez smyczy biega, to jest pod naszą baczną opieką i bierzemy za niego pełną odpowiedzialność. Wiąże się z tym także sprzątanie niespodzianek, które ewentualnie mógłby zostawić po sobie - w kieszeni czeka awaryjna torebka... Nam także nie podobają się trawniki przypominające pola minowe. Inną sprawą jest fakt, że nasz pies traktuje nasze podwórko jako swój teren i od dwóch miesięcy ani razu nie zostawił po sobie takowej niespodzianki. Niemniej jednak jesteśmy przygotowani na usunięcie miny w sytuacji, gdyby się pojawiła.
Jesteśmy w trakcie urządzania, mamy nadzieję wprowadzić się od listopada, liczymy że znajdzie się fajny sąsiad który pożyczy szklankę cukru od czasu do czasu lub spotka się na przy
Mieszkanko w bloku 4A p. IV
Witamy sąsiada
Po cukier (i nie tylko) zapraszamy - daleko nie masz - 3 piętra niżej
Pozdr, Kaśka i Piotrek, 4A, Ip.
To mój pierwszy post na forum - wypada się przywitać. Na razie tak, w przyszłości mam nadzieję, będzie okazja poznać się bliżej.
Całkiem niedawno razem z żoną zostaliśmy właścicielami jednego z mieszkań na osiedlu. Kluczy co prawda jeszcze nie odebraliśmy, ale już za chwileczkę, już za momencik...
Dam znać kiedy to nastąpi, ale teraz już z góry przepraszam za ewentualne hałasy sąsiadów z 6A Postaram się by były jak najmniej uciążliwe.
U mnie już się zaczęło... Może być głośno momentami, postaram się jakoś tak w godzinach pracy to większość pewnie i tak poza domami. Mam nadzieję, że sąsiadów mam wyrozumiałych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum